Min lilla värld av pyssel!

fredag 19 november 2010

beställning 2

I eftermiddags har jag varit på "Jul på Liseberg" med min familj. Såååå mysigt. Man kan verkligen börja känna den där "Juliga" känslan som annars inte infinner sig förrän kvällen den 23:e:(
Efteråt for vi hem och våra kompisar kom och drack glögg och åt pepparkakor:O)

Fortsätter att visa ett annat av korten som beställdes av min kompis:

Det röda mönstrade pappret är samma som på förra kortet, tror det kan komma från cosmo cricket...? Det gröna pappret med mistel kommer från Magnolia. Uppe i högra hörnet satte jag några halvpärlor i guld. Alla kanter är chalkade med ljusbrunt. En liten kakserviett sticker fram bakom motivet...

...som är Tilda från senaste klubb-paketet från Magnolia. Vet inte vad hon heter:(
Men helt underbar e hon iallafall, med sin julkram:O) Jag har maskat Tilda med en Järnek-stämpel, som också den ingick i klubbpaketet. Jag har chalkat försiktigt runt hela motivet med en ljusbrun nyans.

Denna underbara lilla ticket (som jag hämtat hos misscutiepie) var rolig att använda som text istället för en stämpel eller datorn, som jag brukar.

Blommorna köpte jag i Magnoliabutiken i höstas, i reakorgen. Vet inte märket, men de kom i en tubformad burk...
Guldbären i mitten är Magnolias egna.

Samma sorts blommor, men med gröna "mittpluppar" (också från Magnolia). I den andra blomman tog jag upp guldet från hörnet:)

Insidan har jag prytt med kakservietter i form av hjärtan. Köpta hos Kuttut. Plats för egen liten hälsning.

Ha en underbar helg!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Jag har sedan igår blivit del av det bloggande sverige. Jag hittade till din sida och jag är sååå förälskad i lilla Tilda från Magnolia. Jättefint kort!

    SvaraRadera

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.