Min lilla värld av pyssel!

måndag 28 mars 2011

28-års kort.

Jaha, fortsatt vab nu då. Har varit krasslig i helen oxå. Brukar man inte säga att sjukdomarna försvinner när våren kommer? Våra kommer med den!!! Jag har magkatarr. Det är helt fruktansvärt! Dags att lugna ner sig lite, man kan inte göra allt bara för att det är roligt:O(, hur mycket man än vill. Dags att börja tänka på mag-vänligt käk också... För 1,5 vecka sedan var jag på 28-års kalas i lite tjej-middags anda! Några av tjejerna känner varandra sedan tidigare och vi bestämde oss för att gå ihop och köpa en lyxig ansiktsbehandling! Till detta köpte vi en bukett blommor och så gjorde jag detta kort:

Papper köpta på Panduro/Tilda. Samma papper som i kortet innan, fast annorlunda design.


Alla kanter är rivna med edge distress tool och chalkade med walnut stain. Gjorde en blomgirland istället för ett "bukett". Liten charm som jag fick av Bibbi. Girlanden från andra hållet. De blå plastdropparna är del av en ljusmanchett jag köpt på Erikshjälpens loppis i höstas.Blommor från Magnolia, Woc och Kuttut.com. Motivet fann jag på nätet. Skrev ut på tunnare, matt fotopapper.Skrynklade ihop det ochchalkade lite här och var med Distress Ink. Walnut stain. Retroblommor med mini-bling. Biljetterna köpte jag på Papermaze medan den fysiska butiken fortfarande låg här i Kungsbacka. Nedre vänstra hörnet med ceriserosa spets och en pappersspets gjord med Magnolias Tilda lace.


Här satte jag en liten metallram som hade texten FRIENDS. Hittade den först efter fotograferingen.Inte många dagar kvar på min candy nu! Klicka på bilden i sidebaren och passa på!!Kram

4 kommentarer:

 1. Ursnyggt kort, med härliga detaljer! Gillar dina beskrivningar, man får så mycket inspiration då! Jättehärliga färger som ger en lite "fräckare" känsla, om du försstår hur jag menar;)
  Kramisar!

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du vill vara med i min candy.
  Underbart kort i härliga färger

  SvaraRadera
 3. Underbart kort,
  så härliga färger.
  Kram Elin

  SvaraRadera
 4. Anonym23:36:00

  Love it

  SvaraRadera

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.