Min lilla värld av pyssel!

torsdag 29 december 2011

Slut på jullovet från bloggen!

Oj oj oj, vilket jullov det blev från bloggen! Va slapp jag varit sista tiden...
Ska skylla lite på att vårt internet inte funkar i vår egna dator, så jag måste blogga från min lilla jobb-dator, och i den finns inga bilder:(
Jag får alltså krångla lite för att få till ett inlägg just nu. Men jag ska komma på ett smidigare sätt...

Inte har det blivit särskilt mycket pyssla av heller.
Mesta delen av mina lediga stunder går till träning. Jag och en kompis har bokat in oss på en träningsresa till Fuerte Ventura i mars...hualiga!!!

Idag tänker jag visa ett kort jag gjorde till min arbetskamrat som blev stolt ägare till sitt första hus i mitten på December.
Kortet är gjort av Maja design papper. Detta blev en (för mig) ovanlig färgkombo. Blå/vit och en lite lila/röd nyans. Funkar faktiskt! Undrar varför jag köpt den udda nyansen på CS?!
Motivet denna gång blev ingen stämpel, utan en chip-board bit med ornament på sidorna som jag målat med crackle paint- picket fence. Nyckeln är en halsbandsberlock jag köpt i hobbybutiken på torget i Kungsbacka för ganska länge sedan. Piffade till den lite med en liten rosett.
Stoooor blomma från Woc. Älskar dessa, men de är lite svåra när de är så stora. Man får inte plats med så mycket mer.
Bredvid stora blomman har jag satt en brad modell större med motiv i matchande färg. Den kommer från Victoria´s House.
De små strass-blommorna kommer också från Victoria´s house.
Texten har jag stämplat med mina alfabets clearstamps. De är VÄLDIGT användbara. Får nog bli ett alfabet till i min samling;)
Inne i kortet har jag skrivit en liten textruta på högersidan och denna lilla tag på vänster. Stämpeln är ett nytillskott i min clearstamp samling. Jag gillar den skarpt och jag har letat efter motiv som passar när någon flyttar eller köper hus. Jag har då tänkt mig ett HUS, men detta funkar ju precis lika bra! Släpper inte tanken på ett hus också...

God fortsättning på er allihop, så hoppas vi på ett inlägg ganska snart igen. Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.