Min lilla värld av pyssel!

fredag 12 oktober 2012

Bröllop på Eriksberg!

Det har varit en hektisk tid nu. Skola, dagis, jobb och en man som reser i jobbet OCH studerar!! Men missförstå mig rätt, oftast är det ett nöje.

I lördags tex. Var vi på bröllop på River Cafe på Eriksberg i Göteborg.
Åååååååh, så fint det var! Miljön alldeles UNDERBAR, solen sken, maten och vinet FANTASTISK och så sist, men absolut inte minst, det MAGISKT vackra brudparet!

Självklart hade jag varit i ateljen och scrappat lite innan, så vi hade någonstans att lägga presenten (som var ett presentkort på en upplevelse).

Kortet går i petrol och vinrött. Tjusig blandning upptäckte jag när jag köpte det blommiga pappret på Magnolia i somras. Det är ju ingen självklar färgmix annars. Jag har även använt en bit wellpapp som jag rivit kanterna på och chalkat med Distress ink, Walnut stain.
Bakom motivet har jag skurit ut en matta i petrol CS med die från QuickKutz.

Det här bedååååårande paret kommer från Magnolia (såklart). Detta har blivit mitt favorit-motiv till bröllop. Det är så spontant och avslappnat, till skillnad från brudparet. Jag har målat med Brushables från Zig och chalkat kanterna med Distress ink, Walnut stain.

Här har jag stämplat deras namn på varsin tag från Panduro. Jag använde alfabetsstämplar, clearstamps. Jag chalkade in kanterna här också för att få en känska av sammanhang och att nyanserna skulle närma sig varandra.
För länge sedan köpte jag en charm på Magnoliabutiken i Borås som jag ville använda på något alldeles särskillt kort. Den är så fin sp jag har inte vågat använda den!!!
Men nu slog jag på stort!

Blommor i massor från bla. Scrapper's choise, Woc och Magnolia. halvpärlor i olika storlekar från Reprint. Pärlstån har jag fått av Bibbi, för de jag hade köpt på mässan var creme-färgade och såg smutsiga ut!

Fler blommor och prydnadsbären kommer från Magnolia.

Bröllopet var riktigt, riktigt roligt, och jag hoppas brudparet får lika roligt under deras upplevelse som vi fick ha på deras fest!

Ha en underbar helg allesammans, och hoppas solen (som lyst här i 5 da'r nu) håller i sig!

2 kommentarer:

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.