Min lilla värld av pyssel!

tisdag 18 oktober 2011

Baby och dop.


Hejsan!
Igår fick jag åka hem efter halva dagen på jobbet. Jag är så snuvig och svullen i näsan att jag inte kan andas! I morse var jag tidigt på akuten för att få hjälp. 6 veckors snuva, och jag har fått nog!
Nu har jag fått rätt sorts medusin;) och blivit rekommenderad en veckas vila. Nu hoppas jag bli frisk, en gång för alla!!
Här har det pysslats kort som vanligt.
Detta härligt rosa kort beställdes till ett flick-dop. Jag har ju som sagt VÄLDIGT dåligt med bebis-stämplar, och har inte heller sett någon jag vill ha! Ett problem som gärna vill ha tips !
Jag löste stämpel-problemet med paper-piecing. Blev riktigt rart! MajaDesign papper för hela slanten. Jag har sprayat det grå pappret bakom motivet med glimmermist. Himla tjejigt faktiskt;)
Detta dopkort beställdes av mina ö-vikare då de skulle till huvudstaden på dop förra helgen. Beställningen innebar INTE ROSA!! Rött funkar ju för både tjejer och killar. Hjärt-pappret från Inkido passade ju fint. Jag var lite orolig att kortet skulle bli "juligt" med det röda och hjärtanen, men jag lyckades undanmanövrera den krocken bra anser jag.

Detta kort är till Basse-liten (brorsonen). Han ska förmodligen heta Olle om man ska lyssna på sista skvallret på sta`n;O) Jag har använt min die från Chery Lynn (?). Den är underbar, men jag får sitta och pilla ut alla de små bitarna varje gång. Något tidskrävande och enerverande. Ibland är det värt det bara...

När Olle ska döpas vill jag göra något speciellt...kolla in hos Hanna på hennes senaste alster. Hon är HELT OTROLIGT DUKTIG! Hon är en av mina största inspirationskällor.

Ha d gött!

3 kommentarer:

 1. Jätte fina kort allihopa,
  gillar vagnen så fin.
  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Underbara kort allihopa
  Hoppas att du nu blir riktigt frisk med nya medicinen
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Usch för att vara snuvig och vad länge.
  Hoppas att du blir bättre nu.

  Vad en massa fint du gjort :)

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss


  http://gurkiss.com/scrapbooking

  SvaraRadera

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.