Min lilla värld av pyssel!

fredag 24 augusti 2012

Baby Ester

Hej på er!
Redan helg igen... Skönt.
Jag har fortfarande mina fredagar ledigt, men bara med lill-killen, då stora Noah har börjat skolan!!! Känns konstigt att han inte är med oss, och jag sörjer det lite, men nu får Melvin kvalitets-tid istället. Var sak har sin tid. Jag måste bara bli bättre på att njuta av stunden och se hur bra den är just här och nu.
Idag har vi varit med Clara och hennes mamma på "kärringa-rally" i Kinna/Skene/Hyssna. Kan inte skillnaden på alla dessa, men har mina stop på vägen i en utsatt ordning:
1. Kinna tygskrot där jag köpte nya möss-tyger ock vackra spetsar till scrappingen
2. Visko i Skene (känns som nästgårds?!) där köpte jag höstens skor till mig själv från KAVAT!!!! Gör inte dom världens bästa barnskor?!?! Nu även vuxenstorlekar :)
3. Prickigt och blommigt i Hyssna där vi käkade, fikade och shoppade blommor till entren.
En MYCKET bra dag:)

Min kompis beställde ju 2 dopkort. Jag har bara visat det ena, så nu är det dags:

Papper från Magnolia. Så himla gulligt, utan att bli "pluttesnuttigt". Det andra pappret är från min allra första stash jag köpte. Minns inte alls vad den hette, eller vem som tillverkat det. Kul dock, att jag fortfarande, 9 år senare, använder mig av scrap-bitar från den :)


Dopstämpel i annan tappning lånad av Bibbi utan att veta ursprunget. Gissar dock på Vilda stamps. Texten är utskuren med moln-die från Magnolia. Rosorna har jag köpt på mässan i våras, men de andra blommorna har jag tillverkat själv mha. dies från Magnolia och Cuttlebug.
Det lilla hjärtat som hänger ner från molnet bland blommorna kommer från Kuttut.no. Halvpärlor från Woc och pistillerna i ena blomman från Magnolia.


Baby-stämpeln kommer ån Magnolia (som så mycket annat jag beundrar);)
Jag har färglagt med mina Brushables fån Zig (som vanligt). Vingarna har fått en rejäl omgång med Stickles "stardust". Motivet är utstansat med en scallop die från Sizzix.


Små blommorna har jag stansat ut med min punch "Retro flower" stl. Small. I mitten har jag satt ljusgrön strass från Reprint. Den ljuvliga, creme-färgade rosen kommer från Kort & Godt. Önskar jag hade fler...
Bokstäverna som jag skrivit namnet med köpte jag på mässan i våras. Jag köpte flera block med bokstäver i olika färger för nästan inga pengar alls. Inte svenska dock...
Spetsen i vitt kommer från Victoria's design house.

Ha en UNDERBAR (och kanske kreativ) helg allihop!

1 kommentar:

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.