Min lilla värld av pyssel!

torsdag 2 juni 2011

fortsatta bekymmer och tjejkort.

Hejsan alla glada!
Jag är inte så glad...fortfarande problem med blogger, så jag kan inte kommentera hos er:O( Jag har kollat upp det hos blogger.com, och det är fler än jag som har samma "issue". Det står att de jobbar med det.
Jag tittar in och beundrar era alster varje dag. Tack till alla er som kikar in här o kollar vad jag hittar på i hobbyhörnan;O)
Lite glad är jag allt. Jag har fått sålt 2 barnvagnar på Blocket och har "cachat in";O)

För två veckor sedan var vi på 1-års kalas. Jag gjorde detta kort till lilla Sofia, som inte är så "rosa" av sig, mer röd.Pappret är fram och baksida på ett BoBunny ark jag köpt i Magnolias butik i Borås. Ett hett tips från mig är förresten att åka dit, det är UNDERBART!!
Motivet är en äldre stämpel från Magnolia. "Tilda picking daisies" har jag fått för mig att den heter. Motivet sitter på en lila matta utskuren med die från Nellie Snellen.
Alla blommor är gjorda med stansar i olika storlekar. Retroblomma Small, medium och large. Kronbladen är chalkade och böjda för att få till lite 3D känsla.Bakom stora blomman sitter ett rosa/vit rutigt band från blomaffären.Mina älskade skumgummi-bokstäver som jag inte kan låta bli. Särskilt bra blir de på barnkort.I tjejens paket låg kläder. Kanske inte det roligaste, men det är väl ändå alltid pappret och snören som är roligast?!

Go´natt!

2 kommentarer:

 1. Såå sött kort.
  Jag vågar nog inte åka till Magnolias butik.
  Jag tror att det blir dyrt.

  Vi ska till Borås djurpark och badet i sommar.
  Brukar ta en dagsutflykt dit men jag kanske ska utöka den till två dagar så medans maken och barnen badar kan jag traska runt hos Magnolia. ( du hör vad dyrt det låter ;) )

  SvaraRadera
 2. Hej igen
  Stämpeln har jag köpt hos Vilda stamps
  Ha en trevlig nationaldag

  SvaraRadera

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.