Min lilla värld av pyssel!

fredag 23 september 2011

Babyboy.

Go´kväll!
Jag har funderat fram och tillbaka kring min alsterräkning. I röjningen och organiseringen av "nya" ateljén har det (och kommer) producerats en hel del skyltar till lådor och boxar. Detta är ju också kreativt, men inte alster i den bemärkelsen. Jag har därför beslutat att 8 skyltar är värt 1 steg på alsterräkningen.
Hittills har jag producerat 24 skyltar!!! (skumbokstäverna börjar tryta!!)

Idag tänkte jag visa kortet till den nye lille bebisen som min kusin "fått".
Alexander ska han heta, den nye prinsen:O)
Babyblått såklart:O)

Motivet har jag stämplat upp hos Bibbi. Tyvärr på dåligt papper, så färgläggningen blev lite randig. Man ser det väldigt tydligt på fotot. Det är inte riktigt så tydligt på själva kortet, tack o lov.
Jag har chalkat med "old paper" innan jag tog bort min die, då får man en så´n här tjusig ram.


ytterligare en stämpel från Bibbis samling.

Jag ruggat upp kanten på mönsterpappret ordentligt och chalkat med "walnut stain". Små vimplar med killens namn på. Ååååh va jag vill ha Magnolias dies med moln och vimplar. De är ju bara sååå söta med små "jack" i...läääängtar tills jag får shoppa igen!


Recept: papper från Magnolia och Majadesign, hjärtformad vit kakserviett från Kuttut.no, rosor från Woc, stämplarfrån Vilda, band från Panduro och verktygen jag använt är edgedistresstool från Tim Holtz och die från Nellie snellen.


Ha en underbar helg!!

1 kommentar:

  1. Supergulligt kort, gillar Pirat Edwin massor också!
    Kramis

    SvaraRadera

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.