Min lilla värld av pyssel!

onsdag 19 september 2012

Svamp kort

Jag har gjort ett tack-kort till en kollega (eller fd kollega, hon gick i pension i aug.). Vi i arbetslaget var bjudna till henne på AW i augusti. Supertrevligt med bästa maten och stämningen.
Jag gjorde kortet i en annorlunda vikning. Jag tog en cs 20*20 cm och vek in alla hörn mot mitten. Det blev svårt att dekorera, men pampigt innuti.
Jag valde ett papper med svampar från Magnolias höstkollektion. Kollegan älskar att plocka svamp och vara i naturen. Hon är mycket kunnig.
Jag använde mig av 3 olika små svamp-stämplar från Magnolia och Vilda stamps. Jag maskade ihop dem och färglade med mina Brushables rån Zig. När de torkat använde jag mig av glossy accents på vissa ytor för att göra motivet lite mer spännande.
Jag skar ut motivet med en die från Nellie Snellen och en matta i samma cs som kortet. Jag har chalkat kanterna på motivet med Distress Ink. "walnut stain" från Tim Holtz.
Här ser man det supermysiga pappret från Magnolia lite bättre. Det får mig att vilja koka en kopp te, krypa upp i en fåtölj,tända ljus och läsa en riktig rysare. Eller varför inte, om vädt tillåter, gå ut i skogen med barnen och plocka svamp?!
Det senapsgula bandet hittade jag för 2 kr/ meter när jag var på tygskroten i Kinna senast. Snacka om FYND!!!
Inte så mycket blommor som jag brukar ha denna gång. Valde att jobba med "bärknippen" istället. Blomman som finns på kortet haar ajag gjort med hjälp av dies från Cuttlebug. Jag älskar grenarna som dekoration istället för löv. Dessa har jag stämplat ut med Bibbis punch eftersom den alltid är slut överallt så jag har ingen egen!
Insidan gjord med kantstans "doily lace" från Martha Stewart och dies från Cuttlebug. Halvpärlor från Woc.

Än så länge har det inte blivit så mycket scrappat i höst som jag hade planerat, utan mest har jag sytt mössor och lagat kläder, men inspirationen finns där...

Nä, nu ska jag dricka te, dra på mig en filt och krypa upp i soffan...ha en mysig höstkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.