Min lilla värld av pyssel!

onsdag 23 mars 2011

Krya på dig.

Hejsan allihop! Då var det dags för kräksjuka igen då:( Storkillen mår inte alls bra. Jag tycker jag har varit hemma med barnen mycket det sista, minst en gång i månaden. Jag ska inte klaga för man hör ju dem som är hemma en gång i veckan!! Fick tag i Magnolia Ink igår iaf. Nu har jag en mysig stund att se fram emot när pojkarna sover. Tråkiga nyheter i familjen: Svärmor är sjuk igen:O( Hon är en av de starkaste kvinnor jag träffat, men nu vacklar modet... Ett kort är väl det minsta man kan göra.

Jag köpte en stack på Panduro, Frölunda torg som är alldeles nyöppnat. Jag gillar Tilda pappren. Roligt att göra kort när det finns så mycket som passar ihop att välja på. Motivet har jag hittat på nätet. Vet inte exakt var, men sök på "Vintage pictures" på Google så får man MASSOR att välja på!!


Svärmor ÄLSKAR blommor, så detta passar ju utmärkt.


Retroblommor i olika färger. De är chalkade med matchande nyans, bara aningens mörkare. Detta syns inte så tydligt på bilderna tyvärr.


En plastpärla som ser ut som en vattendroppe, köpt i en inredningsbutik på Kungsmässan. De är egentligen till för dekoration i blomgrupper mm.


Man skymtar enkakserviett bakom motivet här också.


Fler retroblommor i olika storlekar. Dessa har fått samma behandling som de ovan. Mitten är gjord med min pearlmaker som jag egentligen inte alls är nöjd med, men den duger till detta.


Rosenknoppar köpta på lokala hobbybutikens rea innan de slog igen:O( Löven är punchade med en stans som inte är min. Vet alltså inte märket.


Svärmor älskar som sagt blommor, så jag har överdoserat lite;O)


Blå liljor från Magnolia, rosa ros från Woc ochen hemmagjord tvåfärgad retroblomma.


Även dessa löv är kompisens...


Såhär ser tagen ut som man kan dra fram bakom motivet. Jag har använt Magnolias die. Hcalkat på samma sätt som retroblommorna. Ceriserosa spets från tygskroten i Kinna. Innuti stämplade jag med en änglastämpel från Stempelglede.Inom kort tänkte jag visa ett kort gjort med samma papper, men helt annan design.


Kram på er!

3 kommentarer:

 1. Jätte-jättefint kort! Härliga färger och mycket blommor som piggar upp, blir nog mycket uppskattat av svärmor!
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Hej Ansi!
  Det är jobbigt att se dem som står en nära bli dåliga. Ett sådant vackert kort gjort med omtanke piggar säkert upp.
  Kram

  SvaraRadera

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.