Min lilla värld av pyssel!

måndag 20 juni 2011

Beställning av ett bröllopskort...till.

Hej.
Jag hade inte alls tänkt blogga idag, men så var jag ändå tvungen att sätta igång datorn av en annan orsak, och då blev det ett inlägg av bara farten.

Jag upptäckte för ett par dagar sedan att mina bidrag till Hjertebodensjulebloggs utmaning inte kommit med i maj!! Det har blivit någon miss i mail-kommunikationen:O(
Detta innebär att jag inte längre är med och tävlar om det STORA priset i December...men jag har MASSOR med julkort klara när beställningarna börjar ramla in!!

En beställning på ännu ett bröllopskort. Det är bara FÖR ROLIGT med beställningar från vänner och deras bekanta. Det ser jag som en bekräftelse på att andra gillar mina verk:O)


Papper från Maja Design "ska vi ta en fika". Kakserviett från Kuttut.no.
Motivet har jag hittat på nå´n internetsajt och sparat på datorn för att senare skriva ut på fotopapper och använda här;O) Den lilla vimpeln med namnen på är utklippt på måfå och jag har skrivit för hand med en svart tuschpenna. Sotade kanterna med Walnut stain.
Blommorna på detta kort kommer från Magnolias butik i Borås. Pärlstrån kommer från Inkido.


De små plastblommorna med strass i har jag klippt loss från ett band där de sitter på rad. De gör sig en och en också. Den pyttelilla fjärilen på kronbladet har jag stansat ut med punch från ett barnkit jag köpt på Gekå´s.
På silverfärgat snöre hänger ett dubbelhjärta från Kuttut.no.Det roligaste med detta kort var nog att jag fick helt fria händer. När de gav bort kortet visade det sig att hela bröllopstemat var "Vintage"!! Vad är oddsen?!Kram o sov gott;O)

3 kommentarer:

 1. Vem kan INTE gilla dina kort,

  Helt underbart snyggt

  SvaraRadera
 2. Så jätte fint bröllops kort.
  Kram Elin

  SvaraRadera
 3. Hej
  min stämpel kommer från bildmålarna,
  va med i ett ark som jag köpte för ett tag sen.
  om du vill kan jag stämpla upp några åt dig.
  Kram Elin

  SvaraRadera

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.