Min lilla värld av pyssel!

onsdag 9 juni 2010

Bröllopskort 1

I lördags gick bröllop nummer 1 av stapeln. Det var en trevlig tillställning som ägde rum i Mariefreds kyrka mellan Stockholm och Strängnäs. Festen hölls på Ulvhälls herrgård i Strängnäs.
Det blev ett stafflikort. Dels för att det passade att ställa uppe på presenten för att sedan slå in alltihop i cellofan...tjusigt blev det:O), dels för att jag undviker 15*15 kort för tillfället...
Såhär blev kortet i sin helhet:

Brudparet från Magnolia är införskaffat i ära till korten i sommar...men nu när det kommer fler i bröllopsserien får det nog bli lite olika brudpar tror jag...
Bilden är färgad med ZIG Brushables och sprayad med glimmermist.

Såhär blev blomsterarrangemanget.
Stora blomman från Magnolia, resten från Wildorchidcrafts.
Ville ha med en dubbelrosett för att ta upp färgen som brudparet hade på sin inbjudan.

Blomarrangemanget från en annan synvinkel, det blev väldigt 3D, utan att det var meningen;O)Var tvungen att dölja limmet bakom stora blomman.

Och så en kär fjäril såklart...stansad med min MS punch som jag älskar sååå. Stansade 2 i vitt papper och limmade kropparna. Glimmermist över såklart.

Här ser ni texterna, utskrivna från datorn. Jag har använt kanten på ett av pappren från TPC Studio som var formad som en spets. Stansade ut en vit spets med MS punch bakom för att bygga upp lite runt omkring.
Även här enn dubbelfjäril med glimmermist för att knyta samman kortet. Den här sortens dekor funkar ju inne i kortet när det fälls ihop oxå, till skillnad från blommor mm.


Om två veckor är det bröllop igen, och jag har pysslat ihop ett kort till det oxå.
Kan inte visa förrän efteråt, men vet ju aldrig vilka som kikar in;O)

Ha en mysig eftermiddag i regnet, själv ska jag på pappas 54-års middag med killarna!

1 kommentar:

  1. Såååå stilfullt og flott kort! Motivet er bare så herlig og i tillegg er det fint fargelagt!
    Klem Mette

    SvaraRadera

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.