Min lilla värld av pyssel!

söndag 23 januari 2011

Kort med lila rosor och candy.

Här har jag pysslat ihop ett kort som jag är riktigt nöjd med. Jag har valt en crisscross-modell.
Jag tog åtta foton på detaljer jag var så nöjd med, med alla gick inte att lägga över på blogger...men dessa kom med:O)Detta är ett papper från Maja-designs nya kollektion "ska vi ta en fika?". Jag bara ÄLSKAR alla pappren därifrån, mitt favvo papper blev detta med rosor på.


Valde blommor i lila, vitt och beige. Inte många andra dekorationer än blommor och pärlor. I kanten av "krysset" har jag satt spets.
Alla kanter är chalkade med distress ink- walnut stain.


Tyvärr inga hemmagjorde dekorationer här heller...måste bättra mig:O{


Längtan-Tilda blev det perfekta motivet.

Insidan, eller tagen, eller vad det nu kallas. Pytteliten textruta. Mer brukar ju inte behövas. Lite rosor och halvpärlor i lila.

Jag bara längtar efter att på sätta text på framsidan, en liten hälsning inuti kortet, och ge bort det till någon jag verkligen tycker om:O)

Camilla har en födelsedagscandy på sin blogg. Hon vill gärna att man svarar på 4 frågor, så här kommer mina svar:

1. Vad gör mig glad med denna hobby?

Jo, att få utlopp för min kreativitet på ett härligt sätt med färg, form och fantasi! För attinte tala om alla vackra saker man får se! Alla blir väl lyckliga av vackra saker? Dessutom träffar man på härliga, glada och generösa människor hela tiden;O)

2. Favorit motiv?

Jodå, som jag deklarerat tidigare så ÄLSKAR jag Magnolia-motiven, och bland dessa är "Tilda med pion" min absoluta favorit.

3. Favoritfärger att skapa i?

Jag älskar klara färger, vilket är lite svårt för det färdiga resultatet kan bli lite "spretigt" med för mycket färg.

4. Hur finner jag inspiration?

Först och främst hos alla fantastiska tjtjjer runtom i världen som delar med sig av sina alster via sina bloggar, TACK ALLA NI!

Tidningen Magnolia Ink är också ett av mina favorit-forum. Ibland hittar jag också inspiration i saker...såsom foton, material osv. Låter det konstigt? Tänk bara på allt julpynt, påskpynt, julkort osv. osv.

Jag tackar för ikväll och önskar alla en bra vecka.

Kramizzzz

1 kommentar:

  1. Hej!
    Jag måste säga att det här kortet är ett av de finaste jag sett! Vilken härlig vikning. Kommer definitivt att "härma" detta! Dina alster ger verkligen iniration!
    Mvh Christel

    SvaraRadera

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.