Min lilla värld av pyssel!

onsdag 20 april 2011

Färgstark påsk!

Hejsan!
Uppe i ottan och skriver. Passar på eftersom barnen vaknade VÄLDIGT tidigt och jag börjar jobba 9 idag.
Jag väntar på att solen ska orka skina igenom molntäcket...visst var det utlovat sol?

Innan påsklovet fick en arbetskamrat ett påskägg med choklad och ett kort av mig.
Kortet går i gult och rosa. Gjorde ett enkelt kort. Ibland är det så svårt att hitta dekorationer till kort med starka färger.Papper från Magnolia.Detta är en av mina favvo-stämplar från Magnolia. Den är bara SÅÅÅÅ söt! Tyvärr är den lite begränsad i sin användning:o( Jag har haft den på bebis kort till flickor också, det funkar, annars är det mest påsk.Här färglagd med Brushables, som vanligt.

Texten är skriven med Brushables och kantad med tunn svart penna.
Tulpanerna kommer från Magnolia och påskliljorna är hemmagjorda. Bladen är klippta remsor av mörkgrönt papper.


Det rosa "nätet" är en nonwoven-produkt som finns att köpa som metervara på Panduro. Detta är en ny favorit hos mig. Det blir som ett extra papper, men det täcker inte det vackra pappret bakom helt, så man ser det fortfarande.


Ibland kan jag känna att man använder så många olika lager av papper och olika dekorationer så man inte ser det vackra pappret man har valt i botten som ska skapa "temat" på kortet. Nån som känner igen sig?


Ha en bra dag, hoppas solen hälsar på...

4 kommentarer:

 1. Jättegulligt kort, säkerligen väldigt uppskattat!!! Jag vet precis vad du menar, en del papper är ju så vackra så man skulle bara vilja ha det som det är! Det är en konst att scrappa så att man framhäver pappret istället för att dölja det. En konst jag inte riktigt behärskar ;=(
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Superfint kort.
  Gillar dina påskliljor

  SvaraRadera
 3. Så fint,
  gillar stämpeln.
  Kram Elin

  SvaraRadera
 4. Hej! Gulligt påsk kort! Jag känner också igen mig. Man väljer ut ett papper som man tycker är jättesnyggt men så när man är färdig med alla dekorationer och stämplar så försvinner de gärna lite. Som smulan skriver det är en konst att göra ett kort som framhäver pappret! Ha en riktigt mysig påsk! Kram

  SvaraRadera

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.