Min lilla värld av pyssel!

måndag 18 april 2011

Man blir aldrig gammal...

USCH vilken dålig bloggare jag varit på sista tiden!! Jag visste att det var länge sedan...FÖR länge sedan, men inte SÅÅÅ länge sedan. Bättring mina vänner, jag lovar. Jag har roat mig kvällstid och på helgen det sista (=blogtid). Detta är vad som händer när våren kommer;O) Grannen fyllde år förra helgen. Hon fick detta kort:

Lite humor får man ju ha. Allt kan inte vara sockersött eller tufft. Valde färger som jag tycker passar våren till. Pappren fick jag av en kompis som handlat en stack på Gekå´s. Jag gillar dem skarpt. Tack Kia;O)


Alla kanter på papper och blommor är chalkade med distress ink Walnut stain. Tanten har Bibbi stämplat åt mig. Kan det vara Vilda? Vågar inte lova. Tycker hon är vansinnigt rolig iaf. Färglagd med färgpennor. Jag brukar använda akvareller eller färgpennor när jag vill ha dova färger, jag kan inte få det med Brushables. En Bibbistämpel till. Utskuren med die från Nellie Snellen. Blommor från Prima och Reprint. Körsbärsblomman kommer från Magnolia. Bandet har jag köpt på TygSkroten i Kinna. Veckade varje veck för sig och häftade fast med vanlig kontorshäftaparat. Lilla fjärilen i guld kommer från Bibbi, min personliga sponsor;O)

Tack till alla er som tittar in hos mig, speciellt eftersom jag varit slapp det sista.

4 kommentarer:

 1. Åhhh ett sånt coolt kort.
  Tanten var ju bara för häftig

  SvaraRadera
 2. Supercoolt kort, gillar tanten massor!
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Härligt!!
  Tanten va ju för go.
  Kram Elin

  SvaraRadera
 4. Hej! Kärringen är jätte häftig jag gillar vildas stämplar de är lite annorlunda. Snygga band skroten är bäst! Haha ha en riktigt glad påsk! Kram kram

  SvaraRadera

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.