Min lilla värld av pyssel!

onsdag 19 oktober 2011

Min Stolthet!


Hejsan igen.
Fortfarande hemma och kurerar mig. Känns bra med medicinerna och redan på bättringsvägen.

Idag har jag pysslat ihop massa blommor av diverse slag och material som ska användas mestadels på julprojekt. Jag har bestämt mig för att räkna dessa på samma sätt som skyltarna i min" scrap-o-meter".
5-6 November är det scrap-mässa i Göteborg, och för ett tag sedan var jag orolig att jag inte skulle kunna shoppa!! (fast besluten att inte shoppa). Men jag känner mig lugn. När man väl börjar räkna pysslar man skrämmande mycket;O)

Nu till en av mina stoltheter genom tiderna:
En tag till en go´vän. Jag var bjuden till henne på tapas-/tjej-kväll för ett tag sedan.
Jag blev så himla nöjd med resultatet, trots att det inte är nå´n färg på kortet.
Jag tror det var färgläggningen som gjorde det lilla extra. Jag har sett på olika bloggar att man färglägger svart/vitt. Jag valde en brun/röd ton för att skapa en sepia känsla. Jag är skitnöjd!
Jag fick använda mig av aquarelle-pennor vilket inte är min starka sida, men det gick ju vägen. Tyvärr var det svårt (tycker jag) och tidskrävande.

Texten passar bara SÅÅÅ bra till underbara Lina som är en av de starkaste unga kvinnor jag känner.
Blomman är hemmagjord mha. die från Nellie Snellen. Jag är dålig på att använda de små diesen i mitten av dessa set. Ska försöka bli bättre...

Till tagen köpte jag (och en kompis) en flaska Moet iklädd vit kostym! LYX!

Ha en bra torsdag allihop. Kram Ansi

3 kommentarer:

 1. Jättefint Ansi! Du har verkligen lyckats med färgläggningen! Jag arbetar ju också gärna med färg och brukar göra färgglada kort, men det blir ofta speciellt när man gör något annorlunda.

  SvaraRadera
 2. Förstår att du är nöjd.
  Riktigt fint.
  Kram Elin

  SvaraRadera
 3. DU SKA VERKLIGEN VARA STOLT!
  Ansi, du har precis suddat ut gränserna för vad jag trodde var möjligt att göra med färgläggning. Sepia-känslan hänger över hela kortet och gör det helt magiskt. Tilda ser ut att vara en bild tagen ur gammelmormors fotoalbum, du har gjort ett obeskrivligt fantastiskt jobb när du färglagt henne. Så otroligt annorlunda och nytänkande. Såå kul att se! :)

  Jobbar på steg-för-steg-beskrivningen på väskan, mailar den till dig så fort jag blir klar :) Hoppas på att få den färdig i helgen. :)

  kram,
  Hanna

  SvaraRadera

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.