Min lilla värld av pyssel!

söndag 30 oktober 2011

4 kort att visa.


Hejsan alla glada bloggisar!
Idag har jag färdigställt min ateljé! Ska bara fota i dagsljus, sedan ska ni få se:O)
Jag har pysslat till tusen det sista och ska försöka hinna blogga alla alster innan mässan i helgen. Shoppas ska det iallafall. YIIIPIIIEEEE!
Julkort. Motivet kommer från norska stempelglede. Blev stormförtjust i dem förra julen och var bara tvungen att handla. Ett såkallat "habegär". Tyvärr blev det lite tokigt i kommunikationen med webb-butiken, så de kom inte förrän tätt inpå jul. De går precis lika bra på årets alster. Jag har blandat svart och brun dyna när jag stämplat för att mjuka upp lite. Motivet är sedan täckt med utee 2 ggr och lagts i frysen. Tog ut det efter några timmer och knäckte det. Idén fick jag från StampARTic. Blomman har jag gjort mha cirklar utskurna ur acetat som jag eldat kring kanten. Såg en tutorial på Youtube. Alla papper från en julstash jag köpt på Gekås. Superfina papper!!
Ytterligare ett kort gjort av Gekås-papper. Motivet fanns med i blocket.
Herrkort i samma stil som tidigare här på bloggen. Lika bra att köra samma stil när man hittat en, bara ändra mha detaljer och tekniker. Blomman är gjord av kaffefilter, vattenfärg och en brad. Tutorial hos Tesa Tipsar.
Samma visa här:O) Bakgrunderna är präglade med embossingfoldrar från Tim Holz som jag tycker är VÄLDIGT maskulina. Kugghjul och klockor. Blomman på detta kort är gjord av en smal pappersremsa. Bilarna kommer från ett ark från Graphic45.

Ser fram emot att träffa er imorgon igen...Go´natt.

3 kommentarer:

 1. Gillar dom två sissta korten ursnygga,
  julkorten va med fina.
  Bilstämpeln kommer från panduro och fotbollspappret är magnolias.
  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Hej Ansi!
  Kanonfina kort! Själv är jag helt fast i stämpelvärlden. Hade nog sparat mig en del tid på att inte färglägga hela tiden. Jättesöta blommor! Gör du dem själv??
  Blir alltid inspirerad av att titta in hos dig!
  Kram

  SvaraRadera

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.