Min lilla värld av pyssel!

onsdag 2 november 2011

Bloggning mitt i krigszonen!Hejsan!
Sorry, men jag har prioriterat annat än bloggen de sista 2 dagarna. Skulle ju återkommit i måndags, men jag la tiden på att pyssla istället.

Idag har jag en extra ledig dag mitt i veckan. Det är ju höstlov, och vi var väldigt många personal på fritids, så jag erbjöds ta en semesterdag. JA TACK! Svarade jag.
Tyvärr har det varit ett hiskeligt liv mellan mina söner hela förmiddagen och mitt tålamod tog slut någon gång mellan 11 och 11.30:O(
Nu är jag helt slut och längtar efter avlösning av min make som kan ta vid i förhandlingarna...
Detta kort har Kia beställ till en av hennes vänner som fyller 30 här i November. Lila och grönt var kraven. Pappret har jag fått av Kia själv. UNDERBART i både motiv och färger. Det syns inte så bra på fotot, men fjärilen är stämplad i 2 olika lila nyanser och embossade med klart pulver. "30" blomman är lackad med "glossy accents". Alla blommor från Woc. Känns bra att jag använder de lila blommorna nu, eftersom jag beställde flera hundra! Var inne i en ganska lila period då beställningen skickades;O)
Här är ett annat födelsedagskort som Kia beställt till en 30-åring i November. Hon har många vänner den där Kia;O)
Det var riktigt roligt att göra ett aprikost kort. Jag gör det så sällan, men tycker det är sååå fint. Pappret kommer från BoBunny, ett nytt favvo-märke hos mig. Har använt gasbinda, band, bling och blommor från mina egna gömmor. Stora blomman och liljorna från Magnolia. Sweet Tilda är färglagd med Brushables som jag blandat med varandra. Runt det stämplade "30" har jag gjort en ruta med "glossy accents" för att framhäva det lite extra.
Ett julkort i udda färger! I kitet jag köpte på Gekås fanns det grön/gula julpappret. Bestämde mig genast för att testa ett gult julkort. Tog upp det gula i färgläggningen av motivet. Halo Tilda från Magnolia är färglagd med aquarelle-pennor. VÄLDIGT svårt tycker jag. Ska nog investera i aqureller i kakform, för då kan man använda en helt annan teknik.Stämplade lite olika clearstamps på kortet och tillsatte gasbinda och blommor. Udda resultat, men jag undrar om jag inte fick till LITE julkänsla ändå?;O)
Mössor i massor beställda av Kia. Den blå ska hon ha själv. De gröna ska hennes kompis ge bort i present till någon (kul) och den lila ska någon liten tjej få i 3-års present nu i November.
Nu har Kia varit här och hämtat alltihop, så nu kan man stryka dessa från listan:O)

Imorgon kanske jag bjuder på foton från den nymöblerade ateljén. Har ju fått några mail av er med önskemål om lite insyn i min pysselhörna.

Ha en mysig höstkväll.

1 kommentar:

  1. Så super fint kort allihoppa,
    gulliga mössor.
    Kram Elin

    SvaraRadera

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.