Min lilla värld av pyssel!

söndag 19 augusti 2012

Baby Hanna

Hejsan!
Jag fick en beställning på 2 dopkort för ett tag sedan. En kompis ska på dop där det är 2 kusiner som döps samtidigt (om jag har fattat rätt).
Den ena tösen heter Hanna och ska få detta kort:


Jag har valt ett urgulligt papper från Magnolia med rosa drakar på.
Kakservietten bakom motivet kommer från Panduro. De rosa blommorna ovanför motivet har jag stansat ut med en Dohickey-die från Magnolia och komponerat ihop själv. Löven bakom har jag stansat ut med Bibbis nya lövstans. Först stansar man ut lövet som vanligt, sedan lägger man det utstansade lövet i ett annat "fack" i stansen och trycker till. Då präglas lövet och får en vacker form.
Hjärtan i hörnen kommer från Scrappers choise.


Söööööta stämpeln från Magnolia. Tror det är Edwin (kille) egentligen, men funkar precis lika bra som tös med lite rosa färg;) Färglagd med Brushables från Zig.
Det syns inte så bra på bilden, men stjärnorna är lackade med 3D lack.
Runt kanterna har jag stämplat med Love hörnstämpel från Magnolia, och en poststämpel från Inkido. Blir en fin finish på motivet tycker jag. Blev inspirerad av Camilla.


Molnet är utstansat med en die från Magnolia. Jag stack en pytteliten, rosa säkerhetsnål från YouDo genom molnet. Babyfot-charmen köpte jag i en monter på göteborgsmässan i våras. Spetsblomman kommer också från YouDo.


Flickan som ska döpas heter Hanna, så det kände jag var viktigt att det var med på kortet.
Jag använde bokstäver från ett mönstrat papper. Väldigt bra att ha;) jag valde att 3D lacka dessa också. Dels för att ta upp stjärnorna i motivet och dels för att de skulle synas tydligare.

Ha en skön kväll! Kram

1 kommentar:

Please leave a comment, I love them!! Hugs from Ansi.